Beste Prijs Adidas Powerphase Kopen In Nederland.

Currencies:

Terugkeer & Uitwisseling

TERUGSTUURBELEID

We zijn toegewijd aan de verkoop van producten van hoge kwaliteit die wij hopen dat u genieten van het gebruik, maar we weten ook dat om de een of andere reden, kan er een moment dat je nodig hebt om te veranderen of iets wat je hebt gekocht terugkeren. Zorg ervoor dat u uw items zorgvuldig voordat ze worden gebruikt of geïnstalleerd te controleren. Wij raden u ook aan uw kassabon of ordernummer, die kan worden gevonden in de bevestiging van uw bestelling of op de levering verpakking, zoals u het nodig heeft als bewijs van aankoop in het geval van de after-sales vragen te houden.

De punten zullen door onze productevaluaties team worden gecontroleerd en als het item defect wordt beschouwd als gevolg van een fabricagefout of weefsel defect, zal onze website terug te betalen of te vervangen zonder bijkomende vrachtkosten. Als dit wordt geacht niet defect is, zal het niet in aanmerking komen voor een uitwisseling of terugbetaling in het kader van dit type van terugkeer.

beleidswijziging

* Alle internationale winst moet binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling worden teruggestuurd naar ons.

* Verzendkosten voor internationale uitwisseling moet worden betaald door de klant (Tenzij de storing werd veroorzaakt door ons). Alle rechten, belastingen of toeslagen moeten worden betaald voor de geretourneerde items zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Retour Instructies

Gelieve een vel papier dat de volgende informatie bevat:

* Uw gevraagde naam op onze website.

* Aantal orde

* Geef de reden voor het terugsturen van het item

* Het e-mailadres besteld op onze website.

Gelieve zet dit stuk papier, en het product te retourneren, in een pakket, en mail ons. Geef ons de tracking-nummer zodra je ze terug hebt verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het retourneren van goederen die verloren zijn gegaan tijdens het transport. Als u zich zorgen maakt, dan raden wij u de goederen per aangetekende post en het bewijs van publicatie behouden.